Acne-genser

Dere som har fulgt bloggen min en stund, har kanskje fått med dere at jeg har har holdt på å strikke meg en Acne-genser ganske lenge. Siden i fjor høst, for å være mer nøyaktig. Nå er den endelig ferdig, og tatt i bruk, og verdt hvert eneste minutt med strikking. Noe så godt og mykt! Jeg har allerede brukt den masse, men jeg må si at jeg gleder meg veldig til det blir enda kaldere, og alpakkaullen virkelig kommer til sin rett.

Om du har lyst til å strikke deg en genser, er dette en veldig fin oppskrift å begynne med. Den går egentlig veldig for å strikke (om du ikke er som meg, og blir veldig fort utålmodig…) og mønsteret er lett å følge.

Her finner du oppskriften.
Her finner du garnet som jeg har brukt. 

DSC_0113 DSC_0133 DSC_0257 DSC_0273 DSC_0312


Og så må jeg bare si tusen takk til alle dere som har kommentert, likt og delt mitt forrige innlegg, Til alle dere som har så mye i mot småbarnsmødre. Det var utrolig gøy å komme inn på bloggen i dag, og se at så mange hadde engasjert seg. Det er tydeligvis ikke bare meg som føler det på denne måten ♥

Takk! :)

PS: Følg meg gjerne på Snapchat for flere oppdateringer. Du finner meg som MarianneDavoy!

Advertisements

7 thoughts on “Acne-genser

  1. Ååh den så utrolig deilig ut! Elsker gråfargen også :) for øyeblikket strikker jeg mariusgenser til min mann, noe som er mitt største prosjekt hittil :p når den omsider blir ferdig kommer jeg nok til å gå tilbake til babyklær igjen, hehe!

    1. Så flink du er! :) Jeg har også lyst til å strikke Mariusgenser til mannen, men tør ikke begi meg ut på det enda ;) hehe, blir endel baby og barneklær her også først :):)

    1. Jeg har veldig dårlig tålmodighet, men fikk den jo ferdig til slutt ;) Hehe, men det blir nok en stund til jeg strikker noe så stort igjen ;) men greit prosjekt å ha liggende og plukke opp innimellom når strikkelysten melder seg :)

  2. Så fin den ble. Skjønner godt du er fornøyd. Har også strikket noen «acnegensere», de var riktignok stripete. Men veldig fornøyd med de. En til meg og en til min datter, de siste to på bestilling. Blogger jeg også, ta gjerne «turen» innom. strikkehege.bloggnorge.com

  3. Så fin blogg du har :) Koselig å ta en titt innom, og takk for at du kikket innom her :) Jeg kunne også tenke meg en stripete Acnegenser, men det blir nok ikke med det første. Nå blir det prioritert strikk til barna først :)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s