Nytt syprosjekt

I mens mannen har vært på jakt i regnværet, har jeg funnet frem sysakene og okkupert hele spisebordet med alt utstyret mitt. I kveld har jeg forbedret mine neste syprosjekter, bukser til Amalie og Christian. Jeg har tegnet av mønster etter Speiltvillingene, og gjort klart et mønster til hver av dem. Førstemann ut er Christian, som skal få en bukse av haistoff med mørk grå ribb, det skal bli en deilig og myk barnehagebukse. Stoffet er klippet ut, men sying venter jeg med til i morgen tidlig. Mannen kom just hjem,så da blir det heller litt sofakos, før vi tar kvelden ♥

  DSC_0358 DSC_0357
PS: Følg med gjerne på Snapchat for flere oppdateringer. Du finner meg som MarianneDavoy :D

Advertisements

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s