En liten, blåøyd fyr

Mens jeg sitter dypt konsentrert i arbeidet mitt, kjenner jeg en snikende følelse ta plass i kroppen. Konsentrasjonen min brytes, og snart har jeg en vond klump i magen. Jeg ser ikke lenger skjermen foran meg, noe annet har overtatt tankene mine. En liten, blåøyd fyr med lyse krøller i nakken. Krøller jeg pleier å begrave nesen min i. Runde kinn jeg pleier å kysse helt til jeg blir dyttet bort, og en liten kropp som jeg pleier å holde hardt inntil min. Plutselig går det opp for meg – jeg får ikke se deg så mye jeg vil lenger, og tårene presser på.

I over ett år har vi vært sammen hver eneste dag, og nesten hver eneste time, helt siden du ble født. Nå er det noen andre som er sammen med deg, men jeg skulle ønske det var meg.

Jeg kikker på klokken. Bare to timer igjen. Jeg kan nesten ikke vente! Snart er mamma hjemme igjen, lille gutten min.

mamma og Christian hjerte

PS: Legg meg gjerne til på Snapchat for flere oppdateringer. Du finner meg som MarianneDavoy :D

Advertisements

3 thoughts on “En liten, blåøyd fyr

  1. Åååh guud :( jeg skal ikke si jeg vet hvordan du har det, for det gjør jeg ikke – ikke enda hvertfall.. Du er heldig som har fått være hjemme ett år :) om litt over en mnd skal jeg tilbake i jobb, da er Jonas 9 mnder. Heldigvis skal han være hjemme med pappan sin, ikke i barnehage heelt enda :) men jeg kjenner det knyter seg i magen ved tanken.. Jeg vil så gjerne være med han heele tiden! Forhåpentligvis går det seg til ^^

    1. Ja, det beste er jo å være sammen med de hele tiden <3 Men det har gått veldig greit altså, fikk bare en skikkelig knekk der på jobb! Lykke til med jobbstart, håper det går greit for store og små <3

  2. Åh, jeg kjenner følelsen. Noen ganger skulle jeg ønske jeg var skapt for å gå hjemme og kunne være med barna hele hele tiden! Det blir noen knekker fremover her også tenker jeg… Men det blir sååå godt å komme hjem fra jobb. Jeg gleder meg til å virkelig utnytte helgene sammen !

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s