En ny hverdag

Plutselig var det fredag igjen, og jeg har allerede vært tilbake i arbeid i halvannen uke. Jeg var ganske spent på hvordan hverdagen vår skulle bli, med to barn i barnehagen og to voksne som jobber 100%., men som vanlig hadde jeg ikke trengt å bekymre meg, for overgangen har gått veldig fint. Alt har på en måte falt på plass av seg selv, og huset vårt er faktisk ryddigere enn det har vært mesteparten av tiden jeg har vært hjemme i permisjon. Hvem skulle trodd det? Alle tar sin del, og jeg og mannen har fått en fin og naturlig oppdeling av å ta barna og huspliktene. Nå er det bare å håpe på at vi klarer å holde disse rutinene utover høsten.

Nå gleder jeg meg til helg, og den er stort sett fullbooket, med ærend og familiebesøk. Og så håper jeg å få til en liten tur innom Stoff og Stil, jeg begynner å gå tom for stoff, og det kan vi jo ikke ha noe av ;)


Har dere forresten vært innom Mammanett.no i dag? De har laget en sak på to av blogginnleggene mine, Mine pupper – mitt valg og Til alle dere som har så mye i mot småbarnsmødre. Jeg synes det ble en veldig fin artikkel, og den får frem mye av det jeg ønsker å si med disse to innleggene – at amming er helt naturlig, også etter barnet er fylt ett år, og ikke minst, at offentlig amming bør være helt greit!

Artikkelen finner dere her! 

Legg gjerne igjen en kommentar med dine synspunkter, jeg setter stor pris på å høre hva dere mener – også om dere er uenig :)

Plutselig dukket jeg opp på Dagbladets nettside også, utrolig moro! img_0640
PS: Følg meg gjerne på Snapchat for flere oppdatering. Du finner meg som MarianneDavoy :D

PSS: Jeg blir veldig glad om du trykker liker eller deler innleggene mine ♥

Advertisements

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s