En helt vanlig dag

05.30: Jeg våkner. Burde egentlig stå opp, men om ungene skulle sove, benytter jeg sjansen til å hvile øynene litt ekstra.

06.00: Alle mann på badet! Jeg og Amalie småkrangler om hva hun skal ha på seg, mens Christian vifter med armer og bein for å slippe å få på seg sine klær. Mannen lurer på hvor alle sokkene er, før han tar med seg barna ned. Klærne til Amalie ligger på badegulvet. Vi ble enig til slutt, men hun nektet å ta dem på seg.

06.10: Jeg har fått stelle meg litt i fred, mens mannen har delt ut frokost nede. Det blir stort sett en skive i hånden til hver av dem, men ingen av ungene spiser noe særlig så tidlig, så det meste av maten ender opp hos hunden.

06.30: Børsting av hår, pakking av klær til barnehagen og de siste forberedelsene blir gjort.

07.00: Mannen har dratt på jobb, og til tross for at jeg hadde god tid og alt under kontroll, har vi fremdeles ikke kommet oss ut døren. Amalie har endelig kledd seg, jeg har sjekket at kaffetrakteren er av fem ganger og vi er snart på vei ut døren.

07.15: Alle kom seg i bilen til slutt, men jeg måtte inn igjen og hente vesken som jeg hadde glemt. Nå er vi i barnehagen. Amalie løper inn til vennene sine, eller blir med Christian inn på småbarnsavdelingen. Lillegutt synes det er litt trist når mamma må reise, men når jeg kikker inn av vinduet rett etterpå, har det gått over. Det stikker litt i magen uansett. Fem minutter senere får jeg en fin melding på mobilen. «Christian koser seg og alt går så fint.» Jeg slapper av og skrur opp radioen når nyhetene endelig kommer.

08.00: Jeg er fremme på jobb, og nyter et par skiver og en varm kopp kaffe i ro fred, mens jeg starter på dagens gjøremål.

10.50: Det er egentlig tid for lunsj, men siden jeg kom mye senere enn jeg hadde planlagt, henter jeg meg bare litt salat som jeg tar med opp på pulten, slik at jeg heller kan komme en halvtime tidligere hjem. 

16.00: Jeg kommer hjem fra jobb. Mannen har hentet barna og laget middag. Christian er så glad for å se meg, at han ikke har lyst på middag før han har fått en god porsjon mammamelk ♥

16.45: Middag og kjøkken ryddes. Mannen går tur med hunden, mens Amalie gjerne leker med en venninne. Jeg og Christian nyter en stille stund sammen.

18.00: Christian har akkurat spist kveldsmat, og nå er han klar for sengen. Jeg pleier å legge han, og vi bruker lang tid på amming og kos. Når jeg går opp med Christian kommer Amalie hjem, og hun spiser sin kveldsmat. Mannen legger henne, mens jeg er inne med Christian.

19.00: Begge barna sover. Vi rydder over huset og setter på en vask, før vi ramler ned i sofaen. Jeg med pcen, klar for å blogge, svare på henvendelser eller bare holde meg oppdatert på bloggverden, mens mannen gjerne arbeider litt eller ser på TV. Så lenge jeg sitter på pcen, har han frie tøyler til å se hva han vil – noe han gladelig benytter seg av. Det går i gullgravere, tømmerhoggere og Top Gear. Jeg maser om at han må skru ned lyden.

22.00: Jeg går og legger meg. Mannen og hunden ligger i hvert sitt hjørne av sofaen og sover.

♥♥♥DSC_0980 (1)1

PS: Legg meg gjerne til på snapchat for flere oppdateringer! Du finner meg som MarianneDavoy :)

Advertisements

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s