En krone til min lille prins

I fjor fikk jeg dilla på å strikke kronepannebånd, og Amalie fikk en liten samling. I år må jo Christian også ha, og nå har den lille prinsen min fått sin første krone i deilig alpakkaull. Nå kan kulden bare komme ♥

Jeg har allerede et nytt pannebånd pinnene, et matchende et til Amalie. Jeg er blitt så glad i alpakkaull, og alle dets gode egenskaper, og kommer til å bruke det masse til barna fremover. Visste dere for eksempel at alpakkaull er mange ganger varmere enn saueull, samtidig som det er svalende i varmen? Garnet er utrolig myk og det klør ikke, og så er det tre ganger sterkere enn vanlig saueull. Det passer jo fint til klær for små røvere ;)

DSC_0343 DSC_0385 DSC_0637

PS: Legg meg gjerne til på Snapchat for flere oppdateringer. Du finner meg som MarianneDavoy :)

Advertisements

One thought on “En krone til min lille prins

  1. Så herlig! Husker noe av det verste jeg visste som liten var å få på slike kløende plagg om vinteren! Men alpakkaull er jo bare magisk å kjenne på :D

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s