Blir du med?

Den siste tiden har jeg hatt en vond klump i magen min. For hver dag har den vokst seg større og vondere. Bilder så grusomme at jeg aldri kommer til å glemme dem, flimrer bak øyelokkene mine hver gang de lukkes. En liten livløs kropp i vannkanten. Jeg klarer ikke å holde tårene tilbake lenger.

Jeg føler meg så maktesløs. Jeg har så lyst til å hjelpe, men jeg har bare en liten stemme og to små hender, langt borte fra alt som skjer. Det hjelper så lite. Men om vi roper ut i kor, så er det kansje noen som hører oss? Og om vi strekker ut hendene våre sammen, så kan vi kanskje gjøre en forskjell.

Vil du bli med?

Hos Refugees Welcome to Norway finner mange gode tips og råd om du vil strekke ut en hånd: Tips og råd  – Hvordan kan jeg bidra?cropped-mennpaaflukt Her kan du rope ut, sammen med nesten 40 000 andre. Signer Amnestys opprop VelkommenSyria her.
Skjermbilde 2015-09-04 kl. 22.26.47

Advertisements

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s