Til og fra

Det blir litt fra og til med innlegg her om dagen med jobbing, barn og ikke minst en liten gutt med tannplager om kvelden. Nå begynner det å hjelpe, men i forrige uke sov han veldig dårlig, så da blir den lille tiden man har i ro, brukt til helt andre ting enn sosiale medier. Men om blogginnleggene ikke finner veien ut hit på bloggen, så svirrer de rundt i hodet mitt hele dagen lang.  Innlegg på innlegg! Det er vel en «yrkesskade» etter å ha blogget i x-antall år ;) Hehe, men de skal få komme ut etter hvert, bare ting får roet seg litt mer her. Enn så lenge, vil jeg bare si tusen takk for at dere fortsatt titter innom. Det betyr mye for meg! ♥

Siden jeg foreløpig ikke har så mye nytt å by på, blir det noen av dagens snapbilder (MarianneDavoy) som får pryde innlegget her i dag.

Vår ettermiddag ♥

 
    

Advertisements

2 thoughts on “Til og fra

  1. KJenner meg veldig igjen! Er vanskelig å holde bloggen like oppdatert nå når jeg har begynt å jobbe igjen :/
    Håper lillegutt får opp tennene snart da . Vår lille har bare fått to enda, hehe. Det var for et par uker siden, og viser ikke tegn til å få flere enda.

    1. Ja, det er ikke så lett :/

      Nå er det enda en tann på gang, så her må vi bare smøre oss med tålmodighet. Gleder meg så til å få det overstått, så han kan sove litt bedre igjen :)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s