En annen dag

De siste dagene har regnet høljet ned her på sørlandet, og selv om jeg må innrømme at det er ganske koselig, er det ikke fritt for at jeg allerede savner solen. Skyfrie og klare høstdager er de fineste dagene jeg vet, og de er perfekte for turer i skogen. Vi kom oss ut – forrige helg, er det vel allerede blitt. Vi er så heldige at vi har skogen nesten rett på utsiden av huset, så her er det ikke lange ferden til en spennende oppdagelsestur. Både Amalie og Christian elsker å være ute, og det er ikke vanskelig å se at de koser seg når vi er i skogen. Jeg husker selv hvor deilig det var å få løpe fritt, mens barnåler og kvister spratt rundt beina mine. Hihi, akkurat som Amalie gjør nå. Christian er mest opptatt av å studere og kjenne på det han møter i skogen, og han vimser gjerne litt rundt på egenhånd for å sjekke alt det spennende.

DSC_0743
DSC_0674 DSC_0708 DSC_0712DSC_0735

Men nå er det sofaen og Kongen på Haugen som kaller. Ha en fin kveld dere ♥

Advertisements

2 thoughts on “En annen dag

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s