Body blir til genser

Her om dagen kom jeg over et veldig lurt tips om hvordan man kunne gjøre bodyer om til gensere, på en syside jeg er medlem av. Det er lenge siden Amalie sluttet å bruke bodyer, men et par av ullbodyene hennes passer fremdeles (på tredje sesongen!), og i stedet for å pakke dem vekk, syntes jeg at det var en veldig god idé å bruke dem videre som gensere.

DSC_0860

Hele prosessen tok meg rundt ti minutter, så dette var nesten så enkelt som det kan gjøres. Jeg delte bodyen i to så langt nede det lot seg gjøre, nålet opp et par centimenter med kant, og sydde rundt med tvillingnål, og vips så hadde Amalie to nye gensere klare til bruk.

Tommel opp for gjenbruk!

DSC_0865


To godt brukte bodyer klare for noen nye runder i barnehagen ♥DSC_0870 DSC_0873

Følg meg gjerne på Snapchat for flere oppdateringer! Du finner meg som MarianneDavoy :D

Advertisements

4 thoughts on “Body blir til genser

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s