Jeg kan ikke slutte å se på mobilen min!

Sponset innlegg

Jeg kan ikke slutte å se på mobilen min! Grunnen er ikke hva som skjer på skjermen, men hva som er på baksiden av den. Jeg har fått et iphonedeksel med et av favorittbildene mine på! Dekslet er fra Caseapp, som gir deg muligheten til å enkelt designe ditt helt eget deksel, akkurat slik du vil ha det. Jeg valgte å ha bilde av det fineste jeg vet – mine to små. Jeg elsker dette bildet av oss tre, og på jobb har jeg hele tiden mobilen liggende ved siden av meg med dekslet opp, slik at jeg stadig kan få et glimt av dem ♥

                                                                  FinesteDSC_0880 Macen min har også fått seg nytt utseende, et skin med Amalie og Christian på. Skinet beskytter macen mot riper, og det kan du også designe akkurat som du vil. Jeg valgte å ha bilde av Amalie og Christian her også, og synes det ble kjempefin ♥

DSC_0861

DSC_0935
Har du lyst til å bestille et egendesignet deksel eller skin? Ta en titt her! Caseapp har deksler og skin som passer til flere forskjellige modeller av iPhone, Samsung, HTC, Nokia, iPod, iPad, Mac og PC.

DSC_0872

Advertisements

3 thoughts on “Jeg kan ikke slutte å se på mobilen min!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s