De fineste søndagene er de i skogen

DSC_1030Etter Christian kom til verden har vi vært ganske dårlige til å komme oss ut på tur, men både før og etter Amalie ble født, tilbrakte vi stadig tid i skogen, og inni hodet mitt var så klart dette noe vi skulle fortsette med, gjerne enda mer når vi fikk to barn. Vel, sånn ble det jo ikke, for Christian har kun vært med på et håndfull skogturer frem til nå, men jeg har fremdeles ikke gitt opp håpet, og i dag kom vi oss endelig ut. Både Christian og Amalie storkoste seg, og Amalie løp faktisk hele veien, både frem og tilbake, og var helt i hundre. Og lille Christian, han ble ganske fornærmet da jeg prøvde å sette han i bæremeisen, for han skulle så klart gå selv og studere denne fine skogen litt nærmere.

Når jeg ser hvor stor glede de har av en slik tur, må vi bare sparke oss selv bak og komme oss mer ut!

På jakt etter pinner til å steke pinnebrød med ♥DSC_1037

DSC_1065Og jeg fikk en liten realitysjekk da jeg oppdaget hvor forferdelig dårlig form jeg er i! Aaa, det var jo helt hårreisende. Nå må mor begynne å bli litt mer aktiv, så nå blir det en høst med masse turer og aktivitet :D

DSC_1032 DSC_1079

PS: Legg meg gjerne til på Snapchat for flere oppdateringer! Du finner meg som MarianneDavoy :D

Advertisements

8 thoughts on “De fineste søndagene er de i skogen

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s