Tid for parkdress!

Kalenderen skriver oktober og høsten er her, selv om det fremdeles er t-skjortevær og blomstrende hager, i hvertfall her på sørlandet (enn så lenge). Man kan jo bli litt forvirret! Hihi, slik som perleblomsten min, som plutselig er på vei opp av jorden et halvt år for tidlig.

Men selv om det er godt og varmt midt på dagen, er morgenene kjølige og vi har allerede hatt parkdressen i bruk i noen uker. I år sprader begge to rundt i softshelldresser fra Name it, som jeg har veldig god erfaring med. Amalie fikk sin i fjor høst, og jeg har bare positivt å si om den. De er slitesterke og behagelige å ha på, i tillegg til at de er veldig fine. Så da ble det en på Christian også, da han trengte en ny dress for høsten.

DSC_0983

Dressene har en grei pris, de koster 499,-, og jeg synes man får ganske mye for pengene, da de har en vanntetthet på 8000 mm, er vindtette, puster bra og har ekstra polstring i rumpa, i tillegg til at de er myke og gode.

DSC_0996

Skal du kjøpe din første parkdress? 

Da er mitt råd først og fremst å se etter en dress av god kvalitet, ikke bare en som ser flott ut, og kanskje i tillegg koster det hvite ut av øyet. Selv om kvalitet og pris gjerne hører sammen, varierer det også veldig. Ofte kan rimeligere dresser være like gode som dyrere, men jeg ville nok styrt unna de aller billigste, da dressen har en utrolig viktig jobb med å holde barnet ditt tørt og varmt.

Kikk over dressen, sjekk sømmer og løsninger. Føles den solid og praktisk, men samtidig myk og god? Tenk på hvor mye barnet ditt skal tumle rundt i dette plagget, og hvor skittent det kommer til å bli. Den bør tåle en god omgang i vaskemaskinen!

Her er mine kriterier for park (og vinter) dresser i synkende rekkefølge:

♥ God kvalitet
♥ Behagelig å ha på
♥ Utseende
♥ OK pris

DSC_0999

Folg meg gjerne på Snapchat for flere oppdateringer! Du finner meg som MarianneDavoy :)

Advertisements

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s