Mamma i klemma

Å være mamma til to, er jammen meg hektisk. Jeg visste jo at det kom til å bli mye, men det ble faktisk enda litt mer enn jeg hadde sett for meg. Akkurat nå er vi inne i en litt ekstra hektisk periode, med sykdom, overtid og veldig mye som må ordnes. Håper jeg i hvert fall. Eller er det kanskje slik hverdagen vår kommer til å bli? At hver dag er en evig runddans for å komme i mål med alt man skal ha gjort? Og da snakker jeg om de helt nødvendige tingene som å få nok timer på jobb, handle, lage mat og få vasket nok tøy, til at vi har noe rent å velge i neste morgen.

Som dere vet, så begynte jeg å jobbe igjen i august. Jeg syntes det var godt å komme i gang, og jeg koser meg fremdeles hver eneste dag på jobb, men det er mye å jobbe 100% når man har små barn. Men hvem er jeg til å klage? Senest i dag leste jeg om 8-barnsmoren som jobber fulltid. Hvordan klarer hun det? Jeg skjønner ikke hvordan hun får tiden til å strekke til.

Det er alltid noe som må handles, ordnes eller fikses, og når det er gjort, er det jammen meg ikke mye tid til overs. Det er en liten time hvor jeg og mannen setter oss ned sammen, før trøttheten overmanner oss og det er på tide å ta kvelden, for å være uthvilt til en ny, grytidlig morgen.

Hjelp! Tidsklemma har virkelig fått et stramt grep på meg!

Advertisements

5 thoughts on “Mamma i klemma

 1. God morgen til deg! Artig innlegg og kjenner meg 100 % igjen:) tidsklemma er blitt en «fenomen» etter at vi fikk barn:) hihi! Det å være mor
  Er en fulltidsjobb med mye overtid ;) tommel opp for alle mødre ;) ha en god dag kjære deg ;)

 2. Jeg beundrer dere som jobber 100% i tillegg til barn. Nå har jeg snart 4 barn, og jeg synes det er noe som skal følges opp med dem hele tiden. Det er foreldremøter, utviklingssamtaler og tilstelninger på skolen, det er det samme i barnehagen, også er det legetimer, helsestasjonen, tannlege, bursdager, og lekegrupper som er arrangert via skolen. Vi har som regel helt fulle uker, og det er uten at jeg er i jobb :O

  1. Ja, det er mye som skjer! :) Bare denne uken skal storesøster på Halloween-fest og to bursdager, i tillegg til at vi skal feire hennes bursdag også med stort familieselskap til helgen. Puh, godt vi har fått ladet opp med en rolig helg nå ;)

   Så herlig med snart fire små <3 Gleder meg til å følge deg videre :)

   Ha en fin uke!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s