1 400 kr spart på litt leting

Jeg slutter aldri å forundre meg over hvor fort pengene løper nå som vi har to barn. Når vi bare hadde Amalie, syntes jeg det var kjempegøy å kjøpe inn alt hun trengte av klær og sko, og det kjentes ikke så altfor godt på lommeboken, men nå som de har blitt to, synes jeg at handlelisten har blitt uendelig lang og tusenlappene flyr så fort at de nesten ikke rekker å komme inn på kontoen engang. Vel, det føles i hvert fall slik ;)

Jeg elsker å planlegge, så jeg har lenge visst at det er en del ting vi må handle før kulda setter inn – blant annet vintersko og sherrocks. Et kjapt prisoverslag sa meg at vi måtte ut med rundt 2000 kr for dette. Det er ganske mye penger for sko, men det må jo til.

Jeg gruet meg litt til å bruke alle disse pengene, og hadde egentlig ikke noe håp om at fjorårets sko skulle passe i år også. Jeg ble derfor hoppende glad når jeg oppdaget at Amalie kan bruke både vintersko og sherrocks fra i fjor. Føttene hennes har nesten ikke vokst i det hele tatt! I tillegg fant jeg et par gamle sherrocks fra Amalie, som passet fint til Christian. De er vel og merke lilla, men det syntes jeg går fint å bruke til gutt. Det blir for galt å kjøpe nye, når vi allerede har et par som er fullt brukenes i hus. Og min erfaring er uansett at sherrocksene ikke blir så mye brukt, så da er det fint å slippe å betale 200-300 kr for det også.

Så i dag har litt letearbeid i en veldig overfylt bod spart meg for ca 1 400 kr. Det sier jeg meg godt fornøyd med!

PS: Kun fottøy som er lite bruk bør arves!

PPS: Følg meg gjerne på snapchat for flere oppdateringer. Du finner meg som MarianneDavoy :D

DSC_1297

Advertisements

6 thoughts on “1 400 kr spart på litt leting

 1. Herlig!!

  Og såå enig!
  Her går lillebror i lilla jakke, vintersko med rosa detaljer og rød/rosa regndress.. Jeg tenker som så; Jeg har lært jenta vår at det er ikke noe som heter gutteleker eller jenteleker, ei heller ikke når det kommer til farger. Vi har da hatt blåe fleece klær til henne, som jeg ikke helt husker om vi kjøpte eller om det var arve klær..

  For det er jeg så for! Hvorfor bruke penger (tusenlapper, som du sier..) på klær når man kan la de gå i arv eller gjenbruk..!?

  Nei, det gjør meg ingenting. Sko er sko, blå eller lilla. Det finnes værre ting å bekymre seg over her i verden;)

  1. Så deilig å høre! Det er akkurat det samme jeg lærer storesøster her også, farger er farger 😊 Skal gå gjennom alt det gamle tøyet hennes snart, så da blir det nok noe mer arvetøy på lillebror i diverse farger 😊👍🏼

 2. Det er jo helt supert :D Jeg skulle ønske jeg kunne bruke skoene etter storebror på frøkna, men han har gått i dem såpass mye at jeg ikke kan. Sålene er formet godt etter han sine føtter og da er de ikke helt bra for henne å bruke. :/ Gummistøvlene tror jeg skal gå da, for de er ikke brukt så mye :)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s