My Little Pony-invitasjoner

Etter forrige ukes klageinnlegg, er det deilig å kjenne at dette har vært en veldig fin uke, selv om tempoet er ytterlige skrudd opp. Vi har så mye planer! Men alt er moro, og jeg har fått gjort unna forberedelser i god tid, så da slipper vi unna mye stress. Det er godt for en lettstresset mamma ;)

I ettermiddag har jeg og Amalie vært i bursdag en av tre denne helgen. Det var til en venninne i barnehagen, og på lørdag skal vi i selskap til en annen barnehagevenninne.  I tillegg skal vi på Halloween-fest, også med barnehagejentene, ha årets siste krabbemiddag hos pappa og på søndag skal vi ha et stort familieselskap for å feire Amalies 4 årsdag. Det kommer til å bli hektisk, men veldig gøy!


Neste helg skal vi også feire Amalie – da blir det barneselskap, og tidligere i dag fikk jeg ferdig bursdagsinnbydelsene. De ble laget ganske raskt på pcen, og jeg gikk for My Little Pony-tema. Amalie har bare fått et lite glimt av dem foreløpig, så jeg er spent på hva hun synes når hun får se dem i morgen tidlig. Hihi, jeg synes i hvert fall at de ble ganske så søte ;)

Og så er jeg litt i sparemodus om dagen, så da synes jeg det er gøy å se at det skal så lite til for å lage noe som er fint, uten å ha brukt eneste krone.

My Lille Pony invitasjon

PS: For flere oppdateringer, følg meg gjerne på snapchat. Du finner meg som MarianneDavoy :D

Advertisements

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s