Vi har fått en fireåring i hus!

I går var den store dagen – Amalie fylte 4 år!

Det er litt rart, men jeg synes faktisk at hun har blitt litt større over natten.»Er hun ikke litt høyere?» tok jeg meg selv i å tenke i går. Litt senere merket jeg meg hvor klok og fornuftig hun var. «For ei stor jente jeg har,» nikket jeg til meg selv. Man blir jo veldig stolt når ens lille runder enda ett år, og jeg synes det er nesten vel så gøy som bursdagsbarnet selv. Men bare nesten, for hun har virkelig kost seg. Hun har strålt om kapp med solen de siste dagene, og nytt hvert sekund av to dagers feiring til ende. Nå gjenstår bare barneselskapet som er til lørdag. Amalie kan nesten ikke vente, hun er så spent! Jeg tror det blir en lang uke vi har foran oss ;)

DSC_1338

Advertisements

6 thoughts on “Vi har fått en fireåring i hus!

    1. Ja, i like måte! Husker jeg fulgte deg og de to venninnene dine når dere gikk på ungdomskolen tror jeg, det begynner virkelig å bli noen år. Moro å følge deg! :D

      Tusen takk for gratulasjonen :)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s