Rett i hjertet

Å blogge betyr at man stort sett driver med enveiskommunikasjon, i hvert fall når man har en liten blogg som min. Man skriver ned tanker og meninger, og deler fra sitt innerste, uten helt å vite hvem som sitter på den andre siden og leser. Statistikken min viser meg at det er noen der, og noen av dere kjenner jeg godt. Noen har jeg blitt kjent med gjennom denne bloggen og bloggene deres, mens flesteparten av dere som er innom aner jeg ikke hvem er.

Det føles litt skummelt, og jeg tenker ofte på hvem dere er og hva dere synes om det jeg legger ut her. Jeg lurer på hvilket inntrykk dere har av bloggen min, og om jeg klarer å formidle det jeg vil gjennom tekstene mine. Det er ikke alltid like lett å formulere seg, slik at de følelsene jeg har, kommer til syne gjennom bokstavene jeg sender ut til skjermen din.

Jeg skal innrømme at det kan være litt ensomt når det bare er meg som snakker hele tiden, men innimellom så er det noen som svarer tilbake, og her om dagen fikk jeg en kommentar som jeg synes var så fin.

 

Takk for en gjenkjennelig og jordnær blogg!

 

Ordene traff meg rett i hjertet. Uten at jeg har konkretisert det så nøyaktig for meg selv, satte hun plutselig ord på akkurat det jeg vil oppnå med bloggen min, og det føltes så fint å se det svart på hvitt. En følelse jeg har hatt inni meg, en tanke langt bak i der, ble plutselig til ord.

Etter å ha blogget i nærmere ti år snart, føler jeg endelig at jeg har funnet den bloggeren jeg vil være. En helt vanlig mamma med et helt vanlig liv. Jeg tror vi trenger å se det, etter mange år med glansede rosablogger og et altfor stort fokus på perfeksjonisme. De siste årene har det kommet stadige flere voksne, fornuftige og ganske så vanlige (mamma)bloggere som har mye bra å si. Vi trenger å skifte fokus, vekk med alt fiksfakseriet og frem med det som betyr noe. Livet vårt består av hverdager, og de trenger ikke å være fylt med sol og glede hele tiden. Livet er likevel fint! Jeg vil ta hverdagslivet tilbake, og vise at det er helt ok, faktisk helt supert, å leve A4-livet.

Takk for at du er innom – om du svarer tilbake eller ei, så setter jeg utrolig stor pris på at du er her ♥

For flere hverdagsoppdateringer, følg meg på snapchat; du finner meg som MarianneDavoy :)

tusen_takk

(bilde fra google.no)

Advertisements

8 thoughts on “Rett i hjertet

 1. Nå stakk det litt i hjertet mitt i noen sekunder, for nå trodde jeg du skulle takke for deg her inne! Jeg liker bloggen din så utrolig godt, for den er så.. normal? om jeg kan si det! Det er liksom ikke noe overdådige greier her inne, noe jeg liker :) Blir alltid i godt humør av innleggene dine, enten det er tre ganger i uken, eller hver dag! Jeg titter hvertfall alltid innom når du har et nytt innlegg (bloglovin er genialt, hihi) selvom jeg kanskje ikke er den flinkeste til å kommentere hele tiden :) Men som Inger over, så er jeg her! :)

  1. Åå, gode deg! Dette var koselig å lese :):) Takk for så fine ord. <3 Jeg synes det er så moro at du er innom her, og at vi har fulgt hverandre så lenge :):)

   Og ingen fare for at jeg skal takke for meg, tror faktisk ikke jeg hadde klart å legge ned bloggen. Selv om det kan gå lang tid mellom hvert innlegg innimellom, tenker jeg jo på bloggen hele tiden, og at jeg har lyst til å skrive noe. Det er på en måte ventilasjonen min! :)

 2. Hei!
  Jeg kom ganske nylig over bloggen din, og jeg likte veldig godtinnleggene jeg har lest til så :)
  Faktisk så godt at jeg la det til i bloggrollen min, så nå gleder jeg meg til å følge deg videre!

  God torsdag :)
  Klem fra Audhild

 3. Så hyggelig at beskrivelsen min av bloggen traff -jeg mente det virkelig! Det er deilig å lese en blogg skrevet av en alminnelig småbarnsmor og om en alminnelig familie, uten at det klages over alle de store problemene dere står ovenfor i livet, hvor fryktelig vanskelig dere har det, eller ørten daglige bilder av det perfekte hjemmet! Men heller de hverdagslige utfordringene og gledene man har med to barn, hus, jobb og husdyr- tidsklemme, raske middager, kosestunder, gleden over et nyvasket hjem og morsomme påfunn fra de søte små.
  Det er dette vi – eller ihvertfall jeg vil lese om. Tusen takk Marianne!

  1. Så gøy å høre! :D Det gir meg masse inspirasjon til å skrive mer! Jeg synes også det er så godt med slike hverdagsblogger, som man kan relatere seg til og kjenne seg igjen i.

   God helg og klem til deg! :)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s