Giveaway – Fisher-Price

Innlegg sponset av Fisher-PriceDSC_1612Her om dagen fikk jeg en hyggelig e-mail med spørsmål om Christian hadde lyst på en leke fra Fisher-Price. Jeg er vokst opp med disse lekene, og jeg har bare gode erfaringer med dem, så jeg var ikke vanskelig å be. Valget falt på en Animal Friends Pop-up, siden han er så glad i dyr.

Christian har blitt veldig glad i den, og ikke bare han, jeg må nemlig stadig megle mellom han og storesøster, som begge vil leke med den. De er inne i en periode nå hvor de alltid skal ha det den andre har, og begge blir kjempesinte om de ikke får det. Jeg trøster meg med at det sikkert bare er en periode (håper jeg?) ;)

DSC_1584

Men det er ikke bare vi så skal ha moro med denne, jeg har også fått lov til å dele ut en Animal Friends Pop-up til en av dere!

Giveawayen er avsluttet!

Legg igjen en kommentar under innlegget for å være med i trekningen av en Animal Friends Pop-up fra Fisher-Price!

Jeg trekker en heldig vinner onsdag 18. november.

Lykke til!

PS. Jeg blir veldig glad hvis du deler giveawayen med vennene dine!
PSS. Du finner meg på Snapchat som MarianneDavoy!

DSC_1616

Advertisements

17 thoughts on “Giveaway – Fisher-Price

  1. Må prøve lykken for lillesøster :) Disse lekene er alltid populære når vi er i lekebutikken, også når de blir eldre ;) At det er krangel om lekene er nok en periode, men dessverre går den over mange år :D

  2. Hei!
    Jeg blir gjerne med i trekningen. Både tantebarn og minsten til både venninna og naboen ville synes dette var toppers å leke med!

  3. Jeg vil veldig gjerne bli med på trekningen, det ville vært en perfekt gave til min lille nevø! Datteren min hadde en slik når hun var liten, og den var veldig populær ;)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s