I tigerens hule

Dyreparken er ett av mine favorittsteder når vi skal ut på tur, og uansett hvor mange ganger vi har vært her før, så er det alltid fint å komme tilbake. På denne årstiden er det stille og rolig i parken, og det er deilig å slippe unna kø og trengsel. Dyrene ser ut til å nye roen, og det er overraskende mange av dem som er ute og lufter seg, til tross for kulden.

Gepardene så ikke ut til å ha noe i mot kuldegradeneDSC_1731 DSC_1735 Tigerne er noen av de vakreste dyrene i parken, og i går fikk vi kikket ekstra godt på dem. De ventet på å få mat, og flere av dem svinset frem og tilbake, rett på innsiden av glassruten hvor vi stod. Da tigermor strøk forbi, satte hun de knallgule øynene sine rett i meg, og det er ikke til å unngå at man blir litt mo i knærene. For noen fantastiske, men også skremmende skapninger!

DSC_1744

Tigerungene, som ble født for et halvt år siden, begynner å bli store, men de er fremdeles så søte at man har lyst til å mosekose dem. Akkurat det tror jeg kanskje ikke er så lurt lenger, for et gjesp fra denne lille hårballen under her, avslørte en hvit perlerad full av sylskarpe tenner. 

DSC_1747 DSC_1753 DSC_1752

Amalie elsker å være i Dyreparken, og hun må alltid teste ut traktoren på Kutoppen. Se så fornøyd da!  Også har hun fått lue av pappaen sin, som hun har blitt så glad i. Siden både jeg og Amalie liker at ting matcher, prøvde jeg å overtale henne til en annen lue, men uten hell, så da ble det Monter-lue da ;)

Fine jenta mi ♥
DSC_1759
Helgen har som vanlig gått altfor fort, og snart er denne mandagen også over. Jeg slutter aldri å forundre meg over hvor for tiden går! Om ikke lenge så er det jul, og plutselig tar vi fått på enda et nytt år. Jeg lurer på hva det bringer! :)

Ha en fin kveld dere! ♥

Advertisements

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s