Det var ikke ungene som var problemet, det var mannen

Som dere sikkert har fått med dere, så var det Black Friday på fredag. Butikkene bugnet av tilbud, og jeg og mannen ble enig om at vi skulle ta oss en handletur og få gjort unna noen av julegavene. I teorien en veldig koselig plan, men jeg var også litt stresset for denne turen. Vi skulle nemlig ha med oss ungene, og jeg lurte veldig på hvordan det kom til å gå.

Jeg så for meg det verste; to unger som ville gjøre fullt opprør, nekte å sitte i vognen, stikke av og som ville få trass- og hysteriske anfall midt inne på et tettpakket kjøpesenter, mens jeg og mannen fortvilt prøvde å roe dem ned. Slikt som gjerne skjer, når man minst ønsker det.

Men jeg hadde ikke trengt å bekymre meg i det hele tatt. De to små oppførte seg eksemplarisk, og mesteparten av tiden satt de glade og fornøyde oppi en handlevogn. De var rolige og hørte på alle beskjeder de fikk. Det kunne nesten ikke gått bedre. De var så flinke!

Men bak handlevognen, der stod det en stresset type, med paniske øyne, røde kinn og håret rett til værs. Han orket nesten ikke å snakke, han kikket stadig på klokken og nektet å være med inn i andre butikker enn XXL.

Det var visst ikke ungene som var problemet, det var mannen.  

miserable-menn-th01(Bilde er lånt herfra, og her finner du også flere morsomme bilder av menn som hater shopping)

Stakkars, jeg burde jo egentlig ha husket det. Vi har vært sammen i snart 13 år, og jeg vet godt at han H A T E R juleshopping, selv om han går på med godt mot hvert eneste år. Jeg syntes faktisk litt synd på han, men siden ungene var i så godt lag, måtte vi utnytte tiden lengst mulig, til hans store fortvilelse, og min glede… For selv om jeg syntes litt synd på han, er det jo ganske morsomt hvor lite som skal til for å sette ut en mann, hihi ;)

Legg meg til på snapchat da vel! Du finner meg som MarianneDavoy :D

Advertisements

2 thoughts on “Det var ikke ungene som var problemet, det var mannen

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s