Å fire litt på krava

I dag skriver vi allerede 7. desember, og julen nærmer seg med stormskritt. Bare 17 dager igjen. Jeg gleder meg, samtidig som jeg kjenner at alt julestresset bobler litt i magen. Det er så mye å ordne og så liten tid, selv om vi gjør ting veldig lettvint i år.

To voksne som jobber fulltid, to barn og to hunder. Tiden strekker ikke til, og i år har vi firt på kravene. Det viktigste er at vi koser oss sammen, så får ting heller være litt på «halv tolv».

Barna har fått enkle kjøpekalendere i stedet for pakkekalendere og julepynten ligger fremdeles i kassene sine, med unntak av noen få nisser som har funnet veien ned i stuen. Mannen har hengt opp julelysene, men i stedet for å feste dem til taket som i fjor, har han bare snurret de fast til gjerdet. Adventslys har vi heller ikke fått kjøpt, og kommer nok ikke til å få gjort det før det er for sent.

Julegaver handlet på nettet  – raskt og lettvintIMG_1812

I år brenner vi de lysene vi har. Det er koselig det også. Amalie og Christian er jo så små enda, så de merker ikke fra eller til. De er bare glad for all tid mamma og pappa har til kos og tøys, så da blir det heller litt ekstra av det ♥

Også raskt og lettvint – å bli servert pinnekjøttmiddag hos familie, hihi ;)DSC_1825

Legg meg gjerne til på snapchat, du finner meg som MarianneDavoy :)

Advertisements

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s