Et nytt kapittel

Hei dere

Plutselig ble det helt stille fra meg. Det har skjedd mye, 2016 har vært et begivenhetsrikt år for oss så langt og jeg har ikke hatt overskudd til å være her. Kort sagt så har jeg blitt rammet av nedbemanning og mistet jobben, vi har kjøpt tomt og solgt huset, samtidig som jeg har jobbet hardt med å finne ny jobb. Men nå er alt i boks, jeg har fått jobb og vi begynner snart å bygge.

Puh, det føles godt og jeg gleder meg til å ta fatt på et nytt kapittel i livet vårt. Det blir spennende tider, og jeg håper å få tid til å dele husbyggingen her på bloggen. Det blir mange tanker og avgjørelser som skal tas, så det blir godt å ha et sted å lufte dem. Men siden vi ikke er kommet så langt i prosessen enda, får vi begynne med et bilde av det kommende drømmehuset ♥

Å, som jeg gleder meg til vi flytter inn!Skjermbilde 2016-04-11 kl. 20.34.23

Følg meg gjerne på snapchat for flere oppdateringer. Du finner meg som MarianneDavoy!

Advertisements

2 thoughts on “Et nytt kapittel

  1. Såå moro å høre fra deg igjen :D Spennende med nytt hus da, jeg som synes dere hadde et så fint hus fra før :D Men så tomten på snapchat og den så kjempefin ut! Håper alt står bra til med dere :)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s